Madkurser

I 2019 gennemførte vi to madkursusforløb, hvor forældre og børn lavede mad sammen. 

Kokke fra Hotel- og Restaurantskolen underviste familierne.

I 2020 arbejder vi videre i Restaurant Virketrang.

Formålet med madkurserne var at skabe kompetence opbyggende undervisningsforløb for familier med henblik på at øge deltagernes sundhed, trivsel og madkompetence samt at styrke relationerne mellem børn og forældre og mellem beboerne.

På madkurserne lærte deltagerne om sundhed, smag, sæsonens råvarer og madlavningsteknikker.

Kurserne bygger på erfaringer fra workshops og pilotkurser i 2018. Her udtrykte deltagerne ønske om madundervisning for forældre og børn sammen.

 

Madkurserne er udviklet i et samarbejde mellem Den boligsociale helhedsplan i Tingbjerg og Utterslevhuse, Hotel- og Restaurantskolen og Steno Diabetes Center Copenhagen.

Kontakt:

Forskningsleder Paul Bloch: 3091 2920

Mail: paul.bloch@regionh.dk

Projektkoordinator Marie Petri: 2117 5091

Mail: marie.petri@regionh.dk