Video'er

Her har du mulighed for at se forskellige klip og video'er, som giver et indblik i nogle af de aktiviteter og arrangementer, der kan afholdes i Tingbjerg.

Tingbjerg set ud fra to fritidsjobberes øjne

Denne video er lavet af to tidligere fritidsjobbere fra Tingbjerg og giver et indblik i  Tingbjergs smukke omgivelser med udgangspunkt i Fælleshaven. Et lille udpluk af Fælleshavens mange aktiviteter bliver præsenteret, herunder Restaurant Virketrang, Fritidsjobcaféen og Tingbjerg Radio.


Videoen er produceret af HMU Productions i efteråret 2020.

Måltidskassearrangementet

Denne video handler om måltidskassearrangementet, som Restaurant Virketrang præsenterede i maj 2020 under corona-nedlukningen. Partnerskabet bag Restaurant Virketrang gik sammen med en række nye aktører om at arrangere måltidskassearrangementet ’Restaurant Virketrang – hjemme hos jer’, som gik ud på at få Tingbjerg til at spise sammen hver for sig. Udover kernepartnerskabet var Højskole Uden Mure, Tingbjerg Kulturhus, Tingbjergkollegiet, Svanholm Gods og Lidl med til at gennemføre arrangementet.

 

Videoen er produceret af Steno Diabetes Center Copenhagen i foråret 2020.

Restaurant Virketrang

Denne video er lavet i forbindelse med Danske Regioners konference Sundhed For Alle 2020, hvor Tingbjerg Changing Diabetes blev præsenteret som case. Videoen tager udgangspunkt i Restaurant Virketrang og handler om, hvordan restauranten bidrager til at fremme trivsel, fællesskab og det gode sunde liv i blandt Tingbjergs beboere.


Videoen er produceret af Danske Regioner i efteråret 2020.