Massemedier

På denne side finder du artikler fra lokale og nationale medier, som er blevet skrevet om forskningen og projekterne i Tingbjerg.

brønshøj husum avis logo.png

Aug. 2022

Artiklen handler om, hvordan den nyeste beboerundersøgelse i Tingbjerg viser, at beboerne er glade for at bo i Tingbjerg, men at mange beboere desværre ikke benytter byens tilbud om fælles aktiviteter og arrangementer. 

Af Gitte Ganderup

fsb logo.jpg

Nov. 2020

Artiklen handler om, hvordan der hver onsdag aften er folkekøkken i Fælleshaven i Tingbjerg. Mad på bål, lækre ingredienser, en passioneret kok og engagerede beboere - det er en opskrift på succes.

Af Marianne Bjerborg

brønshøj husum avis logo.png

9. jun. 2020, kl. 09:55

Artiklen handler om, hvordan restaurant Virketrang har måtte re-tænke fællesspisningerne i Fælleshaven i Tingbjerg pga. Covid-19, og hvordan det nye koncept har mødt stor opbakning

Af Line Falk Tranberg

Kommunal sundhed_3.png

Apr. 2022

Artiklen handler om, hvordan indsatsen Tingbjerg Changing Diabetes er nomineret til Den Gyldne Tråd 2022 for sit store arbejde med at fremme sundheden i et udsat boligområde.

Af Kathrine Pinborg

tv2 lorry logo.jpg

29. sep. 2020, kl. 11:56

Artiklen handler om, Helhedsplanens lommepengeprojekt i Tingbjerg, som går ud på at unge fra Tingbjerg kan hjælpe med at indsamle haveæbler, lave dem til æblemost og sælge dem til frivillige caféen for lommepenge. 

Af Christina Gerion

hotel og restaurantskolen 2.png

Maj. 2020

Artiklen handler om hvordan Hotel- og Restaurantskolen er sammen med borgere i Tingbjerg med til at skabe Restaurant Virketrang, som åbner op hver onsdag klokken 18 i en nedlagt institution i Tingbjerg.

Af Hotel- og Restaurant skolen

brønshøj husum avis logo.png

Mar. 2022

Artiklen handler om, hvordan den boligsociale helhedsplan i Tingbjerg
& Utterslevhuse og Steno Diabetes Center Copenhagen vil foretage en beboerundersøgelse i Tingbjerg. Den skal udføres med hjælp fra lokale
beboere, som går rundt med
spørgeskemaer i bydelen.

Af Gitte Ganderup

p 2.png

30. Jul. 2020, kl. 04:00

Artiklen omhandler brugen af supersettingsmetoden i arbejdet med den strategiske indsats Tingbjerg Changing Diabetes i bydelen Tingbjerg

Af Sofie Bak Thorup

brønshøj husum avis logo.png

Mar. 2017

Artiklen handler om hvordan unge beboere fra Tingbjerg er blevet trænet og oplært til at tage rundt i bydelen og indsamle data til en beboerundersøgelse udført af den boligsociale helhedsplan i Tingbjerg& Utterslevhuse og Steno Diabetes Center Copenhagen.

Af DB