Massemedier

På denne side finder du artikler fra lokale og nationale medier, som er blevet skrevet om forskningen og projekterne i Tingbjerg.

fsb logo.jpg

Nov. 2020

Artiklen handler om hvordan der hver onsdag aften er folkekøkken i Fælleshaven i Tingbjerg. Mad på bål, lækre ingredienser, en passioneret kok og engagerede beboere - det er en opskrift på succes.

Af Marianne Bjerborg

9. jun. 2020, kl. 09:55

Artiklen handler om hvordan restaurant Virketrang har måtte re-tænke fællesspisningerne i Fælleshaven i Tingbjerg pga. Covid-19, og hvordan det nye koncept har mødt stor opbakning

Af Line Falk Tranberg

29. sep. 2020, kl. 11:56

Artiklen handler om Helhedsplanens lommepengeprojekt i Tingbjerg, som går ud på at unge fra Tingbjerg kan hjælpe med at indsamle haveæbler, lave dem til æblemost og sælge dem til frivillige caféen for lommepenge. 

Af Christina Gerion

hotel og restaurantskolen 2.png

Maj. 2020

Artiklen handler om hvordan Hotel- og Restaurantskolen er sammen med borgere i Tingbjerg med til at skabe Restaurant Virketrang, som åbner op hver onsdag klokken 18 i en nedlagt institution i Tingbjerg.

Af Hotel- og Restaurant skolen

30. Jul. 2020, kl. 04:00

Artiklen omhandler brugen af supersettingsmetoden i arbejdet med den strategiske indsats Tingbjerg Changing Diabetes i bydelen Tingbjerg

Af Sofie Bak Thorup